Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Onbeperkt GRATIS bellen naar Oekraïne

GRATIS bellen naar Oekraïne

Lycamobile is aangekomen in Oekraïne! Met deze toevoeging aan ons internationaal netwerk staat de teller op 22 landen. Om dit te vieren kunt u nu onbeperkt bellen naar alle Lycamobile nummers in Oekraïne voor geheel GRATIS!

Profiteer direct van deze super aanbieding door simpelweg te herladen en u kunt voor de gehele kalendermaand uw vrienden en familie gratis onbeperkt bellen! Deze actie is geldig voor bepaalde tijd.

HERLADEN

Algemene voorwaarden

De onbeperkt bellen aanbieding is geldig naar alle Lycamobile nummers in Oekraïne. Om gebruik te maken van deze actie is een herlading vereist. Aanbieding is geldig tot het einde van de kalendermaand waarin de herlading is gedaan. Indien u niet opwaardeert, is de actie niet langer van toepassing. Om gebruik te maken van deze actie moet uw saldo minimaal 1 cent zijn.

Onbeperkt bellen van Lycamobile naar Lycamobile is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten per dag of 3000 minuten per 30 dagen. Lycamobile behoudt zich het recht voor om deze aanbieding of deze Algemene Voorwaarden te vervangen, wijzigen of om op elk gewenst moment terug te trekken met een redelijke termijn.

Aanbieding is geldig tot 30/11/2021.

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen