Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Onbeperkt GRATIS bellen naar Zuid-Afrika

GRATIS bellen naar Zuid-Afrika

Lyca Mobile is aangekomen in Zuid-Afrika! Met deze toevoeging aan ons internationaal netwerk staat de teller op 21 landen. Om dit te vieren bieden wij onbeperkt bellen aan naar alle Lyca Mobile nummers in Zuid-Afrika. Activeer deze aanbieding door simpelweg uw kaart te herladen met een belwaarde. U kunt daarna gedurende de gehele kalendermaand genieten van het gratis bellen naar al uw vrienden, familie en kennissen met uw simkaart.

Profiteer direct van deze tijdelijke actie door nu op te waarderen.


Herlaad nu
Algemene voorwaarden

De onbeperkt bellen aanbieding is geldig naar alle Lyca Mobile nummers in Zuid-afrika. Om gebruik te maken van deze actie is een herlading vereist. Aanbieding is geldig tot het einde van de kalendermaand waarin de herlading is gedaan. Indien u niet opwaardeert, is de actie niet langer van toepassing. Om gebruik te maken van deze actie moet uw saldo minimaal 1 cent zijn.

Onbeperkt bellen van Lyca Mobile naar Lyca Mobile is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten per dag of 3000 minuten per 30 dagen. Lyca Mobile behoudt zich het recht voor om deze aanbieding of deze Algemene Voorwaarden te vervangen, wijzigen of om op elk gewenst moment terug te trekken met een redelijke termijn.

Aanbieding is geldig tot 30/09/2022.

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen