Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Gratis Bellen naar Macedonië en de VS

GRATIS bellen naar de Verenigde Staten en Macedonië

Bij Lycamobile hebben we regelmatig speciale promoties. Zo helpen wij u goedkoper overal ter wereld te bellen. Nu bieden wij bij elke herlaadbeurt GRATIS bellen aan naar Lycamobile nummers in de Verenigde Staten en Macedonië.

Profiteer direct van deze super aanbieding door simpelweg te herladen en u kunt voor de gehele kalendermaand uw vrienden en familie gratis onbeperkt bellen! Deze actie is geldig voor bepaalde tijd

Algemene voorwaarden

De onbeperkt bellen aanbieding is geldig naar alle Lycamobile nummers in de Verenigde Staten en Macedonië. Om gebruik te maken van deze actie is een herlading vereist. Aanbieding is geldig tot het einde van de kalendermaand waarin de herlading is gedaan. Indien u niet opwaardeert, is de actie niet langer van toepassing en worden oproepen aangerekend als standaard tarief. Om gebruik te maken van deze actie moet uw saldo minimaal 1 cent zijn. Onbeperkt bellen van Lycamobile naar Lycamobile is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten per dag of 3000 minuten per 30 dagen. Lycamobile behoudt zich het recht voor om deze aanbieding of deze Algemene Voorwaarden te vervangen, wijzigen of om op elk gewenst moment terug te trekken met een redelijke termijn. Aanbieding geldig van 13/04/2018 tot 30/11/2021.

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen