Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Gratis onbeperkt bellen & sms'en

Bel & SMS Gratis van Lyca Mobile naar Lyca Mobile

Onbeperkt bellen en sms'en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile in België is aangeboden aan alle Lyca Mobile nummers in België. Herlaad eenvoudig uw simkaart en u kunt gratis al uw Lyca Mobile vrienden en familie bellen & sms'en. Laad eenvoudig uw simkaart op en u kunt gratis Lyca Mobile-vrienden en familie bellen. Aanbieding is geldig tot het einde van de kalendermaand waarin de herlading is gedaan. Zo simpel is het.

HERLADEN

Wilt u een vriend aanbevelen om ook tot de Lyca Mobile familie te behoren? Stuur een simkaart toe via ons programma Verwijs een Vriend en u ontvangt 5€ gratis tegoed.
Algemene voorwaarden

Onbeperkt bellen & sms’en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile is enkel geldig voor Belgische nummers en nationaal gebruik. Om gebruik te maken van deze aanbieding is een herlading vereist. Aanbieding is geldig tot het einde van de kalendermaand waarin de herlading is gedaan. Indien u niet opwaardeert, is de actie niet langer van toepassing en worden oproepen aangerekend als standaard tarief. Om gebruik te maken van deze actie moet uw saldo minimaal 1 cent zijn.

Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile in België is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 250 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen. Lyca Mobile behoudt zich het recht voor om de aanbieding in te trekken of op te schorten of om u af te sluiten als wij vermoeden dat een aanbieding wordt gebruikt voor commerciële doeleinden, voor conferenties of als deze niet in een handset wordt gebruikt (bijvoorbeeld in een SIM-box, Tethering) .

Aanbieding geldig van 13/04/2018 tot 31/10/2023.