Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Internationaal SMART Tarieven


Geniet van de Goedkoopste Tarieven met Internationaal SMART
Profiteer van extra lage bel en sms tarieven voor internationaal gebruik met Internationaal SMART. Met de tarieven van Internationaal SMART betaal je naar veel landen tot wel 25ct per minuut goedkoper. In vergelijking met het Standaard Tarief biedt Internationaal SMART het laagste tarief aan klanten. Dat is Internationaal SLIM bellen en sms'en!

Hoe activeer ik het Internationaal SMART Tarief?
Het Internationaal SMART Tarief is eenvoudig te activeren door eenmalig een gratis sms te sturen nar 2525 met de tekst SAVE. Ontdek hoeveel jij kunt besparen met het Internationaal SMART Tarief

Stap over van Standaard naar het Internationaal SMART Tarief
Bij aankoop van een simkaart is deze automatisch ingesteld op het Standaard Tarief. Nieuwe en bestaande klanten kunnen op elk moment overstappen van Standaard naar het Internationaal SMART Tarief. Ten minste 30 dagen na activering is het mogenlijk terug te keren naar het Standaard Tarief door een sms te sturen naar 2525 met de tekst STOP.

Algeme Voorwaarden

Geniet van de goedkoopste tarieven met de International SMART Tarieven. Klanten kunnen op elk moment overstappen van Standaard naar een Internationaal SMART Tarief. Klanten moeten echter minimaal 30 dagen op Internationaal SMART blijven voordat ze kunnen terugkeren naar het Standaardtarief. Schakel eenvoudig over naar Internationaal SMART door een gratis sms naar 2525 te sturen met de tekst SAVE.

Lyca Mobile behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen en om de Internationale SMART Tarieven op elk moment met redelijke kennisgeving in te trekken.

Lyca-group Diensten

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen