Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Privacy Notice

Lycamobile Privacyverklaring

We hebben ons privacybeleid bijgewerkt om de wijzigingen in de wetgeving inzake gegevensbescherming weer te geven. Het is voor ons belangrijk dat u begrijpt welke persoonlijke informatie we hebben, hoe we deze gebruiken en hoe u sommige van uw informatie kunt controleren en bijwerken. Daarom bieden we u een momentopname van de belangrijkste punten in ons privacybeleid. Als u het volledige beleid wilt lezen, kunt u dit vinden. hier.
Welke informatie hebben we over u?

We hebben informatie die ons vertelt over wie je bent, zoals je naam, adres, geboortedatum en interesses. U kunt deze gegevens vinden in uw account. We hebben mogelijk ook uw bankpas- of creditcardgegevens, bankgegevens en andere betalingsinformatie waar u ons rechtstreeks betaalt.
Dit is geen exhaustieve lijst, dus lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Dit is geen exhaustieve lijst, dus lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Waarom verzamelen we uw persoonlijke gegevens?

We bewaren uw gegevens en gebruiken deze om ons te helpen bij het verzorgen van uw account, het verbeteren van onze producten en diensten en het beheren van ons bedrijf. Het helpt ons ook om u te vertellen over onze nieuwe producten en diensten. De wet vereist dat we ook wat informatie bijhouden.
Wij verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u zich aanmeldt bij ons of contact met ons opneemt en ook wanneer u onze producten en services gebruikt, bijvoorbeeld wanneer u zich registreert als een Lycamobile-klant, onze website bezoekt of iets van ons koopt.
Raadpleeg ons privacybeleid voor een uitgebreide uitleg over waarom en hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen.

Met wie delen we uw gegevens?

We kunnen uw informatie delen met anderen die ons helpen ons bedrijf te functioneren en u van onze diensten te voorzien. Dit kan betekenen dat u uw informatie deelt met anderen, zoals met Lyca gelieerde bedrijven en derden voor callcenterondersteuning, technische ondersteuning en regelgevingsdoeleinden.

Lees ons ur privacybeleid voor meer informatie.

Hoe kunt u uw marketingvoorkeuren beheren?

U kunt de afmeldingslinks volgen in elke e-mail of sms die we u sturen.
Als alternatief kunt u 1976 bellen en kunt u ons ook laten weten of u het wilt dat wij u per e-mail, sms of telefoon contacteren.

Bezoek ons privacybeleid voor meer informatie.