Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Overstappen met nummerbehoud

Hoe stap ik over naar Lyca Mobile

1. Bestel een gratis simkaart en activeer uw tijdelijke nummer
2. Registreer uw simkaart online of bij één van onze verkooppunten
3. Vul het formulier Overstappen naar Lyca Mobile in en doorloop het proces. Als we uw aanvraag hebben ontvangen, duurt het meestal 24 uur om uw mobiele nummer over te schakelen. U kunt uw Lyca Mobile SIM-kaart gebruiken met het tijdelijke nummer tot de overschakeling gebeurd is. U kunt nog steeds bellen en gebeld worden op uw tijdelijke LYCA MOBILE-nummer.
a. of download het Portin formulier hier en stuur het per post naar het adres vermeld in het formulier of stuur het per email naar cs@lycamobile.be
Let op, dat uw Lyca Mobile nummer is geregistreerd om uw nummer succesvol te kunnen overdragen.
4. Zodra uw nummer succesvol is overgezet ontvangt u ter controle een sms, of u toets *101# om uw huidig mobiel nummer te zien

Nu in de aanbieding: Dubbele Data voor 6 maanden als je nu overstapt naar Lyca Mobile. Bekijk de aanbieding hier.

Klantenservice:

U kunt nog steeds bellen en uw Lyca Mobile simkaart gebruiken met het tijdelijk nummer totdat uw overdracht is voltooid.

Als uw nummer niet is overgezet binnen 24 uur of als u problemen heeft met het invullen van het Overstap formulier, neem dan contact op met het Customer Service team via 0800 49 811. Wij helpen u graag de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen