Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Hoe gebruik je Lyca Mobile?

Het gebruik van Lyca Mobile is eenvoudig, klik hieronder voor meer informatie.

Snel Beginnen

Starten

U kunt starten met Lyca Mobile door de volgende simpele stappen te volgen:

Stop uw Lyca Mobile SIM kaart in uw telefoon en zet deze aan.

Herlaad uw Lyca Mobile (een herlading van €5 is het minimum om gebruik te maken van de Lycamobile Services).

U kunt nu bellen en gebeld worden en SMS gebruiken via uw Lyca Mobile.

Herladen

U kunt het belkrediet van uw Lyca Mobile herladen met herlaadkaarten van Lyca Mobile

Herlaadkaarten voor uw Lyca Mobile kunt u overal kopen, in tabakswinkels, supermarkten, night shops, etc

Krab de krablaag aan de achterzijde om de PIN-code te ontdekken

Bel 1966 (of bel 92#) met uw Lyca Mobile en volgde herlaadinstructies

Bel *103*PIN#

U kunt in het buitenland het belkrediet van uw Lyca Mobile herladen door 0032499951966 te bellen en de herlaadinstructies te volgen

Uw Beltegoed Controleren

U kunt horen of zien wat het beltegoed van uw Lyca Mobile is
U kunt horen wat het beltegoed van uw Lyca Mobile is door 1966 te bellen (of 92#)

U kunt het beltegoed van uw Lyca Mobile ook bekijken. Dit kan op twee manieren:
Door *103# te bellen (of 93#) of
door een SMS te verzenden naar 1966 met het bericht BAL

Voicemail Raadplegen

Uw Lyca Mobile Voicemail beluisteren
De Lyca Mobile voicemail is automatisch geactiveerd

U kan uw voicemail instellingen personaliseren door 1996 te bellen (of 91#)

U kunt een welkomstboodschap voor uw vrienden en collega’s achterlaten

U kunt vanaf een andere telefoon of vanuit het buitenland uw Lyca Mobile-voicemail raadplegen. Maar u moet dan wel eerst een toegangscode voor uw voicemail instellen

Uw Voicemail beluisteren met een andere telefoon
U kunt uw voicemails beluisteren vanaf een andere telefoon door 0499951996 te bellen
U wordt vervolgens gevraagd uw Lyca Mobile nummer en ook de toegangscode van uw voicemail in te voeren

Uw Voicemail beluisteren vanuit het buitenland
Vanuit het buitenland kunt u uw voicemail raadplegen door 0032466001996 te bellen
U wordt vervolgens gevraagd uw Lyca Mobile nummer en de toegangscode van uw voicemail in te voeren

Taal Instellen

U kunt de taal kiezen die u wilt gebruiken voor de voicemail en het herladen van uw Lyca Mobile.
Bel uw voicemail 1996 (of 91#)

Selecteer het menu ‘Instellingen’

Selecteer de optie ‘Taal wijzigen’

Selecteer de taal van uw voorkeur

Uw Bestaand GSM Nummer overschakelen Naar LYCA MOBILE

U kunt uw bestaande mobiele nummer behouden door het bijgevoegde registratieformulier in te vullen en naar ons op te sturen
Het kan tot10 werkdagen duren om uw nummer over te schakkelen. U kunt echter wel bellen en gebeld worden op uw tijdelijke Lyca Mobile-nummer

Nummerweergave In- Of uitschakelen

U kunt de functie nummerweergave in- of uitschakelen door 5575 te bellen (of 95#)

Mijn Lyca Mobile-Nummer

U kunt horen of zien wat het nummer van uw Lyca Mobile is
U kunt uw Lyca Mobile nummer horen door 5595 te bellen (of 96#)

U kunt uw Lyca Mobile nummer op het scherm laten verschijnen door *101# te bellen (of 97#)

Roaming

U kunt met uw Lyca Mobile in een groot aantal landen bellen en gebeld worden en SMS-berichten verzenden en ontvangen.
Voor meer informatie over de landen waar u gebruik kunt maken van uw Lyca Mobile en de daarbij behoordende tarieven kunt de pagina met roaming tarieven bezoeken.

PIN/PUK Code

Als u driemaal de verkeerde PIN-code invoert, wordt uw SIM-kaart automatisch geblokkeerd. In dat geval moet u contact opnemen met de klantendienst, die u uw PUK-code zal meedelen. Hiermee kunt u de blokkering van uw SIM-kaart opheffen

Contact Opnemen Met De klantendienst Van LYCA MOBILE

Contact opnemen met de klantendienst van Lyca Mobile

Bel 1976 (of 94#) met uw Lyca Mobile.
Kosten:GRATIS

Bel +32 (0)46 600 1976 met een ander toestel.
Kosten:additionele provider kosten kunnen van toepassing zijn.

De helpdesk lijn is elke Maandag tot Zaterdag geopend van 9.00 uur to 18.00 uur.

Een e-mail kunt u sturen naar cs@lycamobile.be of bezoek onze website www.lycamobile.be

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen