Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Belkrediet Aanbieding

Haal meer uit het toevoegen van belkrediet aan uw Lyca Mobile sim kaart met ons extra bonus krediet!

Slechts tijdens een beperkte tijd krijgen klanten die hun eerste online herlaadbeurt 10% extra belkrediet, en klanten die zich voor de eerste keer abonneren op Auto Top-up krijgen een extra bonus van 15% belkrediet vanaf de tweede Auto Top up.

Auto-herladen is de gemakkelijkste manier om krediet toe te voegen aan uw sim kaart, zodat u niet elke keer online hoeft te gaan. In plaats daarvan stelt u eenvoudig een bedrag in dat u wilt dat uw sim kaart automatisch herlaadt wanneer het op een door u gekozen minimumsaldo komt.
Deze aanbieding geldt voor de eerste twee maanden vanaf de herlaaddatum of voor de eerste twee maanden na de tweede Automatische herladings-datum, maar het beste is dat je een onbeperkt aantal keer kunt herladen in die periode!
Dus of u nu uw extra belkrediet wil gebruiken om die extradata te krijgen of die bundle die u wil, doe vandaag nog uw eerste online herlading.
Beltegoed Bonus beltegoed
Online Herladen 10%* Herlaad nu
Online Auto Herladen 15%** Mijn Lyca Mobile

*geldig gedurende twee maanden vanaf de herlaad top-up.

**van toepassing gedurende twee maanden vanaf de tweede Automatische herlaad datum.

Algemene Voorwaarden

Dit aanbod is enkel voor klanten die voor de eerste keer online herladen / automatisch herladen. Om het gratis belkrediet te ontvangen, hoeft u voor de eerste keer alleen online te herladen en krijgt u gedurende de eerste twee maanden 10% extra krediet voor een onbeperkt aantal online herlaadbeurten. Als u daarentegen voor de eerste keer online Auto Top-up activeert, krijgt u gedurende de eerste twee maanden vanaf de 2e Auto Top-up online 15% extra krediet voor een willekeurig aantal automatische top-ups. Elke klant die de afgelopen 6 maanden geen online herlaadbeurt / automatische herlading heeft gedaan, wordt beschouwd als een nieuwe online klant. Het kan tot 48 uur duren om het extra belkrediet te ontvangen. Het extra belkrediet is slechts 30 dagen geldig vanaf de datum van herlading/automatisch herladen. Lyca Mobile behoudt zich het recht voor om het aanbod of deze algemene voorwaarden te vervangen of te wijzigen of om het aanbod op elk gewenst moment en met inachtneming van een redelijke termijn van kennisgeving in te trekken.

Aanbieding geldig van 13/04/2018 tot 31/10/2023.