Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Bundels

filter filter Sorteren
Maanden
Maanden
Maanden

{{bundle.bundle_title}}

{{bundle.display_based_order.3.value}}

{{bundle.display_based_order.3.label}}

Offer Offer Offer Offer
Offer Offer Offer Offer
Offer Offer Offer Offer


per Maand

bundel

bundel

bundel

bundel

bundel

Activation Fee

One-time

Bundels niet beschikbaar

Algemene Voorwaarden

Nationale Bundels

Lyca Mobile België bundels All In One S, All In One M, All In One L (‘het aanbod’) zijn voor het bellen van België naar vaste en mobiele lijnen aan een verlaagd tarief zonder connectiekost. De minuten inbegrepen in de bundel kunnen niet gebruikt worden voor het bellen naar premium, verkorte en speciale service nummers, elk ander gebruik zal worden aangerekend aan de standaard tarieven. De bundel is inclusief SMS naar standaard Belgische nummers, mobiele data enkel te gebruiken in België, oproepen naar andere Lyca Mobile nummers in België en een aantal geselecteerde landen mobiele en vaste nummers (zie lijst van landen op onze start pagina).

Onbeperkte Data Bundels hebben geen datalimiet, alleen een fair/aanvaardbaar gebruiksbeleid van een bepaald data gebruik op 4G internetsnelheid. Hierna blijf je verder internetten met een gereduceerde snelheid van 512 kbps.

• Voor Unlimited 25 geldt dat zodra je dataverbruik 25GB bereikt, je de datadiensten verder kunt gebruiken met een verlaagd snelheid van 512 kbps;

• Voor Unlimited 30 geldt dat zodra je dataverbruik 30GB bereikt, je de datadiensten verder kunt gebruiken met een verlaagd snelheid van 512 kbps;

• Voor Unlimited 35 geldt dat zodra je dataverbruik 35GB bereikt, je de datadiensten verder kunt gebruiken met een verlaagd snelheid van 512 kbps;

• Voor Unlimited 40 geldt dat zodra je dataverbruik 40GB bereikt, je de datadiensten verder kunt gebruiken met een verlaagd snelheid van 512 kbps;

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De bundels zijn 30 dagen geldig vanaf de dag van aankoop. Oproepen worden afgerond naar de eerstvolgende minuut om uw resterend tegoed van de bundel te berekenen.

Een klant kan slechts één bundel activeren die lijkt op de gekochte bundel, binnen de geldigheidsperiode van 30 dagen. Een bundle met hogere waarde kan aangekocht worden en er kunnen maximaal 5 bundels actief staan binnen de geldigheidsduur van 30 dagen. Klanten kunnen Data-Bolt-On S en Data-Bolt-On M maximaal 5 keer in de geldigheidsperiode van 30 dagen toevoegen. Data-Bolt-On S en Data-Bolt-On M, kunnen aangekocht worden wanneer er reeds een nationaal plan actief is. Data-Bolt-On S en Data-Bolt-On M, zullen verlopen op dezelfde datum als het eerst geactiveerde nationale plan in de geldigheidsduur van de 30 dagen periode. Elk resterend tegoed op de bundel na 30 sagen zal niet worden overgedragen naar een nieuwe periode. Uw bundel zal automatisch hernieuwd worden na 30 dagen, het bedrag van de bundel zal in mindering gebracht worden van uw belkrediet of uw betaalkaart afhankelijk van de gekozen wijze van betaling. U hebt ook de mogelijkheid om de automatische hernieuwing te annuleren door te bellen met code *190# en volg de instructies.

Lyca Mobile behoud zich het recht om de bundels en deze algemene voorwaarden te wjizigen of in te trekken op elk ogenblik binnen een redelijke termijn.

Het aanbod is enkel voor niet proffessioneel, privé, persoonlijk gebruik. Lyca Mobile behoud zich het recht om het aanbod te wijzigen of de toegang te blokkeren indien we vermoeden dat de dienst gebruikt wordt voor commerciële doeleinden, conferentie gesprekken of niet in mobieele telefoon wordt gebruikt (SIM box bijvoorbeeld). Prijzen en bundels zijn geldig vanaf 9 maart 2017.

All-in-One 29: inclusief 1000 minuten of 100 minuten of 50 minuten.

1 Minuut = 1 eenheid voor China, Indië, USA & EU. (voor Slovenië en Slovakije enkel vaste lijnen)

1 Minuut = 10 eenheden voor Bangladesh, Brazilië, Nigeria en Pakistan.

1 Minuut = 20 eenheden voor Bolivië, Cameroon, Congo DRC, Iran, Irak, Jordanië, Marokko en Turkije. Marokko ( Wana uitgesloten van het aanbo)

Promoties geldig vanaf 04.09.2017

Standaard prepaid tarieven

Vast België Mobiel (Lyca Mobile) België MobielBelgië SMS (Andere providers) België SMS (Lyca Mobile) België SMS (Andere providers) Internet
9cts/min Gratis* 1Gratis* Free* 15cts/SMS 12cts/MB

Connectiekosten – 19cts

*No connection charge Terms and conditions apply

Data Bundels

Lyca Mobile Mobiel Internet (DATA) is alleen geldig voor Lyca Mobile klanten en enkel in België te gebruiken. Data volume is 30 dagen geldig vanaf activatiedatum. Alle nieuwe bundels Data 1, Data 5, Data 10, Data 15, Data 20 en Data 25 die op 07.10.2016 of later gekocht worden krijgen respectivelijk 50MB, 600MB, 2.5GB,5GB, 10GB & 12GB. Een Data Bundel kan gekocht worden door een eenmalige betaling waarvoor het bedrag van uw belkrediet afgehouden zal worden. Al het andere verbruik zal berekend worden op het standaard tarief van €0,10/MB. We verlengen uw Data Bundel automatisch op vervaldatum – U moet enkel zorgen dat U voldoende belkrediet heeft voor de verlenging (we sturen U een herinnering om uw belkrediet te herladen en U hebt ook de mogelijkheid om die verlenging niet te aanvaarden)

Promoties geldig vanaf 04.09.2017

International Bundels

Algemene voorwaarden

De bundel EU49 dient om te bellen naar België en Europa (vaste en mobiele lijnen). Het inbegrepen volume aan DATA in deze bundel kan enkel in België gebruikt worden. Elk bijkomend gebruik van DATA zal worden aangerekend aan de standaard tarieven. Alle bundels zijn 30 dagen geldig datum van aankoop inbegrepen. Om het resterend tegoed van de bundel te berekenen zal elke oproep worden afgerond naar de eerstvolgende minuut. Het maximum beschikbare tegoed is 5.000 eenheden (voor een periode van 30 dagen, 1 SMS of 1 minuut = 1 eenheid). Slechts 1 actieve bundel per klant toegelaten, het is niet mogelijk om een bijkomende bundel te activeren tijdens de duur van een actieve bundel. Overblijvend volume na 30 dagen is niet overdraagbaar naar een volgende periode.

Lyca Mobile behoud zich het recht voor om de voorwaarden van bovanstaande te wijzigen of in te trekken met een redelijke opzegtermijn.

Dit aanbod is enkel voor persoonlijk privé gebruik – Lyca Mobile behoud zich het recht om het aanbod in te trekken, opschorten of te beëindigen wanneer er een vermoeden is dat het gebruikt wordt voor commercieel gebruik, voor conferentie oproepen of als het niet in een toestel wordt gebruikt (in een SIM box bijvoorbeeld), gebruik van Tethering is niet toegestaan met een Lyca Mobile sim kaart.

Morocco IAM bundles: inclusief oproepen naar de eerste tien (x10) nummers gedurende de periode van 30 dagen van de bundel, daarna worden oproepen aangerekend aan de standaard tarieven.

Aanbod is geldig vanaf 09/02/2016.

Lyca Mobile België “Internationale bundels” (het aanbod) is enkel voor het bellen vanuit België naar een aantal geselecteerde landen zowel vaste en mobiele nummers (zie de lijst van delanden op onze startpagina), en voor mobiel internet in België. Elk ander gebruik zal worden aangerekend aan de standaard tarieven.

De bundels zijn 30 dagen geldig vanaf de datum van aankoop. Gesprekken worden naar de eerstvolgende minuut afgerond om het resterende saldo van de bundel te berekenen. Een klant kan enkel 1 actieve bundel hebben en kan geen andere bundel aankopen gedurende de 30 dagen van een actieve bundel. Resterend tegoed op de bundel na de 30 dagen kan niet worden overgedragen naar een volgende periode. Lyca Mobile behoud zich het recht om op elk ogenblik deze algemene voorwaarden te wijzigen of te vervangen of dit aanbod te stop te zetten met een redelijke opzegtermijn.

Dit aanbod is enkel voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Lyca Mobile behoud zich het recht om een bundel in te trekken of stop te zetten indien er een vermoeden is dat de bundelvoor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Enkel toegelaten voor gebruik in een mobiel toestel (geen Mifi router), Tethering functie is niet toegelaten. Prijzen en bundels zijn geldig vanaf 09/02/2016.

Internationale bundelminuten voor oproepen nar het VK zijn exclusief de minuten om naar Isle of Man, Guernsey, Jersey en de Kanaaleilanden te bellen. Deze worden in rekening gebracht als PAYG-tarieven vanaf 39 ct / min.

De onderstaande telefoon bel codes worden in rekening gebracht tegen de volgende tarieven

Prefix Price/Min
447781 39 cts
447839 39 cts
447797 39 cts
447829 39 cts
447911 39 cts
4477003 39 cts
4477007 39 cts
4477008 39 cts
447524 39 cts
447624 39 cts
447924 39 cts
Lees Verder

Nationale Bundels

Packs (nationale bundels) zijn geldig voor oproepen, SMS en data uitlsuitend in België te gebruiken met een geldigheidsperiode van 30 dagen. Maximum 1 bundel per 30 dagen toegelaten, ander gebruik zal op de standaard tarieven berekend worden. Alle bundels zullen automatisch worden vernieuwd op vervaldatum ; daarvoor wordt aan de klant gevraagd om te zorgen dat hij genoeg belwaarde heeft op datum van vernieuwing, behalve bij stopzetting van de bundle door *190# in te toetsen. Lyca Mobile behoudt zich het recht om veranderingen aan de algemene voorwaarden van deze promotie aan te brengen of de produkten te annuleren met een redelijke verwittigings periode voor al de nieuwe klanten. Gelieve www.lycamobile.be te bezoeken om alle details van de algemene voorwaarden te bekijken. Alle Belgische plannen kunnen worden gebruikt in EU / EER-roaming.

Packs (nationale bundels) geven het recht aan de klant om alle nationale vaste en mobiele lijnen te bellen aan de uitzonderlijke prijs van de bundel zonder enige connectiekosten. De bundel bevat ook het sturen van SMS berichten naar alle belgische netwerken, data volume in België te gebruiken en oproepen naar alle Belgische Lyca Mobile nummers. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Een bundel is 30 dagen geldig na activatiedatum. Alle bundels kunnen gekocht worden door een eenmalige betaling die onmiddelijk wordt afgetrokken van de belwaarde, daarom wordt aan de klant gevraagd om te zorgen dat hij genoeg belwaarde heeft voor de activatie en/of verlenging. U mag alleen een specifieke bundel kopen om de 30 dagen. Alle bundels worden automatisch hernieuwd op vervaldatum ; daarvoor wordt aan de klant gevraagd om te zorgen dat hij genoeg belwaarde heeft op datum van vernieuwing, behalve bij stopzetting van de bundle door *190# in te toetsen. Alle oproepen, SMS of data verbruik buiten de bundel zullen aan de standaard tarieven berekend worden.

Internationale oproepen en SMS berichten, oproepen en SMS berichten naar korte nummers, oproepen naar speciale nummers en al het andere speciale verbruik zijn niet in de bundel inbegrepen. Ongebruikte minuten, SMS en/of data volume zijn niet overdraagbaar. Lyca Mobile behoudt zich het recht om veranderingen aan de algemene voorwaarden van deze promotie aan te brengen of de produkten te annuleren met een redelijke verwittigings periode voor al de nieuwe klanten. Alle onwettelijke en/of frauduleuse verbruik van een bundel zal aanleiding geven tot een onmiddelijke stopzetting. Gelieve www.lycamobile.be te bezoeken om meer informatie over de bundels te bekijken. Als U een probleem heeft mag u altijd naar de Klantendienst bellen op het nummer 1976 of 0800/49.811 (connectiekosten kunnen van toepassing zijn).

In de Bundel inbegrepen tegoeden zijn 30 dagen geldig vanaf de datum van aankoop. Oproepen worden afgerond naar de dichtstbijzijnde minuut om het resterend tegoed te berekenen. Een klant mag slechts één bundel op zijn rekening hebben en mag niet dezelfde bundel kopen gedurende de geldigheidsperiode van 30 dagen, maar de klant kan een andere bundel kopen. klant kan onbeperkt nationale bundels activeren als deze binnen de periode van 30 dagen een hogere waarde heeft, maar niet dezelfde bundel. De klant kan binnen de 30 dagen maar één (1) Internationale bundel kopen, maar de klant kan binnen de 30 dagen een andere bundel kopen.

Talk & text Bundels zijn geldig voor oproepen en SMS uitlsuitend in België te gebruiken met een geldigheidsperiode van 30 dagen. Maximum 1 bundel per 30 dagen toegelaten, ander gebruik zal op de standaard tarieven berekend worden. Alle bundels zullen automatisch worden vernieuwd op vervaldatum ; daarvoor wordt aan de klant gevraagd om te zorgen dat hij genoeg belwaarde heeft op datum van vernieuwing, behalve bij stopzetting van de bundle door *190# in te toetsen. Lyca Mobile behoudt zich het recht om veranderingen aan de algemene voorwaarden van deze promotie aan te brengen of de produkten te annuleren met een redelijke verwittigings periode voor al de nieuwe klanten. Gelieve www.lycamobile.be te bezoeken om alle details van de algemene voorwaarden te bekijken.

Talk & text Bundels geven het recht aan de klant om alle nationale vaste en mobiele lijnen te bellen aan de uitzonderlijke prijs van de bundel zonder enige connectiekosten. De bundel bevat ook het sturen van SMS berichten naar alle belgische netwerken en oproepen naar alle belgische Lyca Mobile nummers. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Een bundel is 30 dagen geldig na activatiedatum. Alle bundels kunnen gekocht worden door een eenmalige betaling die onmiddelijk wordt afgetrokken van de belwaarde, daarom wordt aan de klant gevraagd om te zorgen dat hij genoeg belwaarde heeft voor de activatie en/of verlenging. U mag alleen een specifieke bundel kopen om de 30 dagen. Alle bundels worden automatisch hernieuwd op vervaldatum ; daarvoor wordt aan de klant gevraagd om te zorgen dat hij genoeg belwaarde heeft op datum van vernieuwing, behalve bij stopzetting van de bundle door *190# in te toetsen. Alle oproepen, SMS of data verbruik buiten de bundel zullen aan de standaard tarieven berekend worden.

Internationale oproepen en SMS berichten, oproepen en SMS berichten naar korte nummers, oproepen naar speciale nummers en al het andere speciale verbruik zijn niet in de bundel inbegrepen. Ongebruikte minuten, SMS en/of data volume zijn niet overdraagbaar. Lyca Mobile behoudt zich het recht om veranderingen aan de algemene voorwaarden van deze promotie aan te brengen of de produkten te annuleren met een redelijke verwittigings periode voor al de nieuwe klanten. Alle onwettelijke en/of frauduleuse verbruik van een bundel zal aanleiding geven tot een onmiddelijke stopzetting. Gelieve www.lycamobile.be te bezoeken om meer informatie over de bundels te bekijken. Als U een probleem heeft mag u altijd naar de Klantendienst bellen op het nummer 1976 of 0800/49.811 (connectiekosten kunnen van toepassing zijn).

Automatische hernieuwing:

Uw bundel is onderhevig aan automatische verlenging en zal automatisch worden vernieuwd wanneer deze verloopt. We zullen u eraan herinneren alvorens de bundel zal worden verlengd, en u een optie geven om te annuleren. De kosten voor verlenging worden in mindering gebracht op uw standaard beltegoed of via betaling per bank, afhankelijk van uw initiële activatie methode. Om automatische verlenging te annuleren, toets *190# en volg de instructies.

Ontvang meer met uw Lyca Mobile Nationale Bundel

Lyca Mobile klanten ontvangen bijkomende voordelen bij hun Nationale Bundel. De Bundel allocatie kan uitwisselbaar zijn met de volgende diensten:

National Bundel met 10€ of minder National Bundel met meer dan 10€
Ontvang <50> minuten voor het maken en ontvangen van oproepen tijdens het roamen in niet EU landen Ontvang <75> minuten voor het maken en ontvangen van oproepen tijdens het roamen in niet EU landen
Ontvang <50> oproepen om de laatste sport uitslagen te bekomen Ontvang <100> oproepen om de laatste sport uitslagen te bekomen
Belkrediet internationaal gratis overdragen: Ontvang <50> transacties inbegrepen in uw Bundel Belkrediet internationaal gratis overdragen: Ontvang <100> transacties inbegrepen in uw Bundel

Data Bundels

Ontvang meer van uw DATA Bundel

Lyca Mobile klanten ontvangen bijkomende voordelen bij hun DATA Bundel. De DATA Bundel allocatie kan uitwisselbaar zijn met de volgende diensten:

DATA bundel van 10€ of minder DATA bundel van meer dan 10€
Ontvang <50> minuten voor het maken en ontvangen van oproepen tijdens het roamen in niet EU landen Ontvang <75> minuten voor het maken en ontvangen van oproepen tijdens het roamen in niet EU landen
Ontvang <50> oproepen om de laatste sport uitslagen te bekomen Ontvang <100> oproepen om de laatste sport uitslagen te bekomen
Belkrediet internationaal gratis overdragen: Ontvang <50> transacties inbegrepen in uw Bundel Belkrediet internationaal gratis overdragen: Ontvang <100> transacties inbegrepen in uw Bundel

International Bundels

Aankoopsprocedure:

Indien u nog geen Lyca Mobile klant bent, koop een nieuwe SIM kaart een herlaad voldoende belkrediet, bel *139*bundel code# (B.V. *139*4001# voor EU49) of stuur een SMS met de bundel code (B.V. 4001) naar 3535. Indien u onvoldoende belkrediet hebt om de bundel aan te kopen zal u onmiddellijk een boodschap ontvangen om het belkrediet op te laden en opnieuw te proberen. U zult kort na de aankoop van uw bundel een bevestiging ontvangen per SMS en vanaf dan zal deze actief zijn. Voordat u gebruik maakt van uw bundel dient u te wachten totdat u een bevestiging hebt ontvangen per SMS.

Bundel allocatie bekijken:

U kunt telkens uw bundel allocatie raadplegen door code *137# in te toetsen en dan op bellen klikken. Dit is een gratis oproep.

Automatische hernieuwing:

Uw bundel is onderhevig aan automatische verlenging en zal automatisch worden vernieuwd wanneer deze verloopt. We zullen u eraan herinneren alvorens de bundel zal worden verlengd, en u een optie geven om te annuleren. De kosten voor verlenging worden in mindering gebracht op uw standaard beltegoed of via betaling per bank, afhankelijk van uw initiële activatie methode. Om automatische verlenging te annuleren, toets *190# en volg de instructies.

Elke aanvraag tot annulering van een automatische hernieuwing op of na vervaldatum zal niet worden aanvaard.

Ontvang meer van uw Internationale Bundel

Lyca Mobile klanten ontvangen bijkomende voordelen bij hun Internationale Bundel. De internationale Bundel allocatie kan uitwisselbaar zijn met de volgende diensten:

Internationale bundel met 10€ of minder Internationale bundel van meer dan 10€
Ontvang <50> minuten voor het maken en ontvangen van oproepen tijdens het roamen in niet EU landen Ontvang <75> minuten voor het maken en ontvangen van oproepen tijdens het roamen in niet EU landen
Ontvang <50> oproepen om de laatste sport uitslagen te bekomen Ontvang <100> oproepen om de laatste sport uitslagen te bekomen
Belkrediet internationaal gratis overdragen: Ontvang <50> transacties inbegrepen in uw Bundel Belkrediet internationaal gratis overdragen: Ontvang <100> transacties inbegrepen in uw Bundel

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen