Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Unlimited

Unlimited

Exclusief Online

30.00

per Maand

OnbeperkteMinuten

OnbeperkteSMS

OnbeperkteData

EU Roaming

Post-Paid Plan Unlimited is een maandelijks abonnement met automatische betaling. Elke 1ste dag van de maand word de bundel vernieuwd met Onbeperkte data, onbeperkte minuten & sms. Op dezelfde dag zal ook de maandelijkse betaling van €30 worden afgeschreven van je bankrekening. De eerste betaling start op de 1ste dag van de maand, je betaalt nu alleen de activeringskosten. Het maandabonnement kan op elk moment opgezegd worden met een 30 dagen opzegtermijn door eenvoudig contact op te nemen met Klantenservice.

Nu aangeboden voor een speciale online prijs.

Onbeperkte data in België heeft geen limiet, wel hanteren wij een fair usage policy van 30GB per maand. Hierna blijf je gratis verder internetten met een snelheid van 512kbps.

Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 250 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.

Het Post-Paid Plan Unlimited heeft een EU data tegoed van 16GB, te gebruiken in de EU/EER landen. Als je roaming data is verbruikt, wordt er €4.235 per 1GB in rekening gebracht totdat het fair usage limiet van 30GB nationale data is bereikt. Als ook je nationale data van 30GB is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.
Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Houd er rekening mee dat deze simkaart geregistreerd moet worden met een Belgisch e-ID reader op onze website. Zonder een Belgisch e-ID reader kan deze simkaart niet online geregistreerd en gebruikt worden.

Lees hier de Abonnement Voorwaarden

Lyca-group Diensten

Verkrijgbaar in

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen