Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page Conversion Page

Over Lyca Mobile

De Prepaid Internationale SIM met meer dan 15 miljoen klanten die genieten van het Lyca Mobile-merk, en met iedere 2 seconden een nieuwe klant.

Lyca Mobile’s missie is om vrienden en familie over de hele wereld met elkaar te verbinden. Als ’s werelds grootste internationale Mobile Virtual Network Operator (MVNO) voorziet Lyca Mobile 15 miljoen klanten in 22 landen van voordelige en hoogwaardige data en telefoniediensten. Lyca Mobile is momenteel aan het uitbreiden om een breed scala aan financiële- en reisdiensten, inclusief Lycamoney en Lycafly, aan te kunnen bieden. Deze diensten zullen er ook voor zorgen dat mensen ook buiten de landsgrenzen met elkaar in contact blijven. Opgericht in 2006 en met een omzet van € 1.5 miljard in 2014, blijft Lyca Mobile hard groeien en mag nu elke 2 seconden een nieuwe klant verwelkomen.

Lyca Mobile is beschikbaar in: Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Zwitserland, Tunesië, Oekraïne, Zuid-Afrika,Oeganda, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Lyca-group Diensten

Email aanmelden Om belangrijke informatie, speciale aanbiedingen & meer te ontvangen